Brynäs IF

715647 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2089416

Sv: A propósito de nada
mk: Då inställer sig ju kärnfrågan här: handlar det om en första gång där PA har noterat en ngt slapp inställning på träning eller handlar det om att PA har haft detta problem i samtliga eller alltför många träningar?
Nåt säger mig att det högst sannolikt handlar om en första gång och att PA ansett sig nödgad att stämma i bäcken sas, så att det inte blir nån ful ovana framöver.
Hade det gällt ett upprepat uppträdande på många träningar så hade PA nog för länge sen agerat och inte minst media på plats borde ha noterat det hela och skrivit om saken.
Det man mest förvånas över är som sagt hur Brynäsgubben utifrån en enstaka träning där PA är lite missnöjd över inställningen, automatiskt verkar dra slutsatsen att spelarna inte tar sig jobb seriöst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huge: hur är det med DIN läsförståelse?? Öhlund säger ju klart och tydligt ..att det brukar vara lugnt på träningar efter match! Härligt med en tränare som fick nog av spelare med 200.000 kr i månaden som inte kommer till jobbet och gör det de ska göra. Äntligen!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huge: Kanske.
Eller så kan det vara så att PA velat kolla hur gruppen agerar dagen efter match.
Vi kan gissa tills fan hämtar hem oss.
Jag går på Ölunds uttalande.
"Vi brukar komma ner och ta det lite lugnt dan efter match, detta är annorlunda"
DET säger mer än våra gissningar.
Kommentera