Brynäs IF

553918 inlägg · 7749 ämnen

Inlägg #2089670

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
fluffman1991: Jag håller med om att Ersson säkert hade tagit några av målen i sin nuvarande form, men hur många kvalificerade räddningar behövde Växjös målvakt göra för att bara släppa in 1 mål i den här matchen? Faktum är att Brynäs blir mer eller mindre utspelade i match efter match, men har tagit några segrar efter fenomenalt målvaktsspel av Ersson. Det kommer aldrig att hålla i längden att motståndarna skapar mycket mer än Brynäs, och enligt min mening bör fokuset ligga där, inte på att Andrén står enstaka matcher och håller samma nivå som motståndarnas målvakter.
+3
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
var verkligen Brynäs så mycket sämre än Växjö idag.
tycker matchen var ganska jämn i två perioder.
Sedan i början av tredje tog vi över matchen och hade ett visst tryck.
Sedan händer följande ett individuellt misstag och sedan träder Morgan Johanssons domarteam in och avgör matchen som så många tillfällen tidigare.
Att tok såga Andréen håller jag inte med om,andra målet är Hedbergs tredje är domarens,jag har sett många världsklass målvakter släppa in liknande mål som det tredje.
Sedan gick luften ur kvällen var förstörd.
+5
Låst ämne

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Peja: Vilket jag även la tyngdpunkten på i det jag skrev. Alldeles för bleka framåt där vi förutom målet inte skapade nått av värde. In med Danielsson i första och ner med Berglund i andra. Byte mellan Molin och Sallinen. Ge Ingeman en chans då Björk inte håller måttet. Kör sen Ersson fram tills han åker över till Philadelphia.
+6
Låst ämne

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Peja:
Vad jag förstår så har Andrén hemlängtan, därför ställer han sig på knä innan skotten går så att han inte av misstag tar pucken på värmarn...,

sedan gick luften ur brynässpelarna, när den övertydliga offsiden godkändes..
brukar annars vara djävligt noga med linjerna, men inte nu...syntes att hela karln skämdes när han i eferhand försökte förklara bort det uppenbara...
+2
Låst ämne