Brynäs IF

575041 inlägg · 7784 ämnen

Inlägg #2089672

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Rödin1912: Är väl du som är ett skämt om du inte kan acceptera Morgans korrekt förklaring på vad regelverket säger.
Eller menar du att reglerna ska ändras mitt under pågående match bara för att ett domslut går emot oss?
+1
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Huge: Jag köper Morgans förklaring OCH självklart så ska han ju stå bakom sin huvuddomarkollega - allt annat vore ju konstigt. Men samtidigt så tycker jag inte att det faktiskt är linjedomaren som ska hängas mest i detta fall. Den andra huvuddomaren MÅSTE kunna ta den offside. En så solklar offside med hans vinkel han har - det är direkt patetiskt dålig nivå.
MEN i det stora hela så har man ju noll koll på hur matchen sett ut, utan detta mål och inget man ens behöver spekulera runt. Det vi kan konstatera är att Växjö är det bättre laget - vinner matchen fullt rättvist.
Vi har för många spelare som är ur form.
Vi gör för mycket enkla misstag.
Vi är väldigt tröga skridskoåkare på många spelare.
Vi har klart bättre riktlinjer i spelet iår - men vår bredd är inte på vissa andras nivå - därav måste man dra ner förväntningarna.
Låst ämne

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Huge: Alltså förlåt. Vad fan gör du ens här? På riktigt. Det är en seriös fråga. Vad fan snackar du om? Ett domslut emot oss? Som dödar precis allting? Jag har fan sett matcher där dom dömt bort mål för att det varit offside, varför går inte det nu? Morgans korrekta förklaring, vad du en dricker idag, ge mig också, tror jag behöver det.
+9
Låst ämne

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Huge: Var skrev jag att det var Morgans förklaring som var anledningen till att jag tycker att han är ett skämt? Det är väl läsförståelsen som sviktar...
Låst ämne