Brynäs IF

551232 inlägg · 7747 ämnen

Inlägg #2089841

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Enaranger: Ja, det krävs som sagt svåra räddningar av målvakten för att Brynäs ska vinna matcher, men det krävs uppenbarligen inte av motståndarnas målvakter för att de ska vinna mot Brynäs. Det är ett faktum hittills och visar att någonting är fel med utespelarnas prestationer.

Matchen mot Växjö var tredje matchen i rad där Brynäs åkte på ett rent friläge. Ersson har räddat rena frilägen två matcher i rad, men igår lyckades inte Andrén göra det. Kanske hade inte Ersson räddat det heller, det kan vi inte veta. Men oavsett vilket är det illa att åka på alla dessa frilägen. När hade Brynäs senast ett rent friläge där en spelare kom mot målvakten utan uppvaktning av motståndarspelare?

Som sagt, det är ohållbart att Brynäs målvakt, oavsett vem som står för dagen, måste rada upp idioträddningar för att laget ska kunna vinna matcher. Vi måste trots allt kunna förvänta oss att utespelarna matchar motståndarnas dito. Sen förstår nog alla att det kommer att spelas matcher där Brynäs är spelmässigt underlägsna, men hittills den här säsongen har vi sett en tydlig trend där man är sämre i stort sett varenda match och det är ohållbart hur man än vrider och vänder på det.
+21
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Peja:
”vi sett en tydlig trend där man är sämre i stort sett varenda match och det är ohållbart hur man än vrider och vänder på det.”
” Det är ett faktum hittills och visar att någonting är fel med utespelarnas prestationer. ”

Så efter bara 8 matcher är det klart att den långa processen är över och vi kan framföra kritik,
eller ska vi inte annars fortsätta låta dem få arbetsro tills allt är satt?
Det tog ju tid med bulan som du kanske minns.
+1
Låst ämne

Sv: Växjö - Brynäs IF 17-10-2020
Peja:
Andrén håller inte SHL-klass, därav sortin från Växjö...
HA-backarna i Brynäs håller inte SHL-klass...Hedberg är för lätt..och försöker vara konstruktiv men lyckas inte alltid, brytningen vid blå en katastrof...och 2-1 till Växjö, en biffig back hade använt kropp istället för att bli överspelad....
Förövrigt skulle Melart haft utvisning när han armbågade ner Björk vid kortplanket..
Björk stod inte att känna igen efter den smällen, som domardjäveln blundade för..
+1
Låst ämne