Brynäs IF

709891 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2092158

Sv: A propósito de nada
majk: så kan det ju för fan inte vara. Är spelarna avstängda två matcher så ska de vara det med.

Lite typiskt att Djurgården gynnas av gråzoner i regelverket. Det är vidrigt.

Det är så jäkla tydligt att tomtarna i SHL, situationsrummet och hockeyförbundet behöver bort. Graden av inkonsekvens och dumdristighet börjar bli larvig.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Helt sjukt att det går att vara avstängd när inga matcher spelas fast det händer ju bara Djurgården
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg: Rögle gynnades tidigare och har säkert hänt förr och kommer hända igen. Speciellt denna säsong med datumbestämda straff och massa flyttade matcher pga covid. Som sagt ändra till matcher!

Jag tror knappast vi är så cyniska så vi låtsas ha corona och ställer över våra bästa spelare mot Leksand och vaskar två poäng för att Högström ska få kortare avstängning. Jag skulle mycket hellre sluppit covid i truppen då det ställer till det sjukt mycket med först spelare som missar massa matcher, sen väldigt tätt spelschema längre fram i tiden. Vi har dessutom redan innan flyttat två septembermatcher. Sen blir det väldigt svårt att genomföra vettiga träningar under denna period.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Johannes Hedberg:

Om Brynäs nu för Rödin avstängd borde de skylla på Corona. Då skulle de dels få ett avbrott i den sanslösa graden av bortamatcher tomtarna i SHL satt ihop, och sen skulle Rödin vara tillbaka till nästa match.

Jag börjar tröttna rejält på SHL. Kolla bara på deras behandling av Modo, Björklöven, Timrå och Karlskrona ifjol.
Kommentera