Brynäs IF

554188 inlägg · 7750 ämnen

Inlägg #2093948

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Jag är faktiskt förbluffad över hur det kan se så här illa ut. PA har jag alltid sett som en Bulan-typ, som har hårda nypor och en tydlig spelidé. Det borde finnas tillräcklig kvalité i det här laget för att tävla om en topp 6/8-plats men ingenting kuggar i än så länge.

Jag tror ändå på att Peter kan få ordning på Brynäs men det får inte kosta oss en plats i eliten. Känns som vi sitter i en rävsax...
+12
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Det var kul att se Solen och grabbarna köra igår och det är de som kommer att dra igång laget. Jag är positiv och tror på Peter, han är den bäste tränaren vi haft på år och dag.
+1
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Tycker det är lite märkligt
att föregående 4-5 tränarhuvud krävdes
på fat när det gick tungt. Det går ännu
tyngre nu. Visst ja glömde att det kan
ta lite tid med allt det nya.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Hade detta varit en vanlig säsong hade jag varit sjukt orolig. Det fanns inte i min vildaste fantasi att vi skulle bli så här utspelade.

Men nu är jag tämligen säker på att covid kommer rädda oss. Ligan kommer stängas för nedflyttning. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om hela ligan blir tvungen att stänga ner ett tag (eller hela säsongen). Hockey har visat sig vara en perfekt miljö för virus att spridas i.
+6
Kommentera