Brynäs IF

554287 inlägg · 7750 ämnen

Inlägg #2093952

Sv: A propósito de nada
Zappaholic: Hade detta varit en vanlig säsong hade jag varit sjukt orolig. Det fanns inte i min vildaste fantasi att vi skulle bli så här utspelade.

Men nu är jag tämligen säker på att covid kommer rädda oss. Ligan kommer stängas för nedflyttning. Det skulle faktiskt inte förvåna mig om hela ligan blir tvungen att stänga ner ett tag (eller hela säsongen). Hockey har visat sig vara en perfekt miljö för virus att spridas i.
+6
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Precis min tanke. Malmö kan vi hålla bakom oss men inte mer som det ser ut nu. Men det sportsliga resultatet lär komma i andra hand och alla som lagt spydiga kommentarer om att Leksand räddades av pandemin kommer inse att det blir samma för oss.
Om klubben på något mirakulöst sätt överlever säsongen ekonomiskt (t.ex. att man bara bryter säsongen och klubbarna kan permittera spelarna igen) så vete sjutton hur vi skall ha råd att få ett starkare lag nästa säsong givet att kassan då är tom. Att laget är undermåligt är tydligt men frågan är hur mycket pengar som kan frigöras när Sigalet, Andersen, Desch och Sallinens kontrakt går ut? Ersättarna måste in till lägre kostnad för att få ner vår alltför höga lönebudget.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Det är humor. I brist på räddningsplankor får vi hoppas på att serien stängs. Klockan börjar klämta för Brynäs.
+7
Kommentera