Brynäs IF

575041 inlägg · 7784 ämnen

Inlägg #2093961

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Precis min tanke. Malmö kan vi hålla bakom oss men inte mer som det ser ut nu. Men det sportsliga resultatet lär komma i andra hand och alla som lagt spydiga kommentarer om att Leksand räddades av pandemin kommer inse att det blir samma för oss.
Om klubben på något mirakulöst sätt överlever säsongen ekonomiskt (t.ex. att man bara bryter säsongen och klubbarna kan permittera spelarna igen) så vete sjutton hur vi skall ha råd att få ett starkare lag nästa säsong givet att kassan då är tom. Att laget är undermåligt är tydligt men frågan är hur mycket pengar som kan frigöras när Sigalet, Andersen, Desch och Sallinens kontrakt går ut? Ersättarna måste in till lägre kostnad för att få ner vår alltför höga lönebudget.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Huss:
De flesta lagen tömmer skattkistan den här säsongen. Hamnar kanske tom på fattighuset. Survival of the richest...
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Huss: Det positiva är att alla lag står inför samma dilemma nästa säsong. Det är inte allt för otroligt att AHL inte kommer kunna starta igång förrän man kan ha publik på läktarna igen, och vem vet när det blir aktuellt igen? I ett sådant scenario kan hela spelarmarknaden förändras totalt. Vi pratar om 600-700 AHL-spelare som söker jobb och där merparten är bättre än dom som just nu har jobb i SHL. Jag tror man gör väldigt klokt i att agera så avvaktande det bara går. I dessa tider kommer det alltid finnas spelare tillgängliga.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vad är det för jävla fel på spelarna i Brynäs?! Även med Tichonov hade vi ju spelat som överbetalda dasslock. INGET spelar någon som helst roll. Det är tacos, Gott & Blandat, daltande och daddande och inget som funkar. Spelarna är nöjda med sina fantasilöner. Osv. Osv.
Jag har ju dock fel och är negativ. Det vet jag. Men vet ni vad. Ingen annan har rätt heller.
Kommentera