Brynäs IF

713581 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2094052

Sv: A propósito de nada
Peja: Framförallt när man förlängde med just Molin och Danielsson i somras om det är de du menar.

Väntar mig många meddelanden nu om hur disciplinnämnden favoriserar Brynäs nu när Rödin kommer undan med färre matcher. Eller var det bara foliehatten som var på när det var just DIF som kom undan fast det hänt fleraandra klubbar just denna säsong och även tidigare säsonger.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
majk: ”Väntar mig många meddelanden nu om hur disciplinnämnden favoriserar Brynäs nu när Rödin kommer undan med färre matcher. Eller var det bara foliehatten som var på när det var just DIF som kom undan fast det hänt fleraandra klubbar just denna säsong och även tidigare säsonger.”

Fast nu var det ju inte det som var huvuddiskussionen, iallafall det jag argumenterade om var att Rödin fick ett katastrof högt straff. Jämför Röddas förseelse och straff med exempelvis Shinnimins eller Högströms förra året så har du ju det svart på vitt. Du tyckte Rödin kom undan lindrigt...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
majk: Fast det är ju inget nytt med Djurgården och disciplinnämnden. Hela hockeysverige vet ju om det. Det är inte för intet det kallas DIFiplinnämnden. Räcker så.
Kommentera