Brynäs IF

716205 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2095921

Sv: A propósito de nada
Huss: Den som lever får se. Det var väl nästan bara jag som trodde på tomma läktare härinne också medan ni andra verka tro som Trump att detta magiskt kommer att försvinna en dag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Magiskt försvinna lär den aldrig göra då de influensor som går runt idag är frukten av gamla Pandemier bland annat. Däremot så börjar folk tröttna på att isolera sig och den ekonomiska misär som påverkar många företagare. skillnaden idag är att media har väldigt mycket makt och info kan spridas på ett annat sätt. Dom gamla pandemierna minns folk inte ens knappt när man får har de äldre idag, ändå dog det 5-6 miljoner även då. Kan nog nästan garantera att det kommer komma värre pandemier med högre dödlighet än den här. Med tanke på biverkningarna som en del fick av svininfluensans vaccin så kommer jag passa om det kommer ett för Corona. Tar hellre konsekvenserna från Corona än ovissheten från ett vaccin..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: En sjukdom som nästan bara dödar redan sjuka eller gamla individer är aldrig ett hot mot en djurarts överlevnad. Sen är det förjävligt att folk dör men att det skulle vara ett hot mot människans framtida existens är bara trams.
Kommentera