Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2096297

Sv: A propósito de nada
Huge: När ska du lära dig att tro på vad folk skriver i bland. Vi som har barn som här spelat mot eller spelat med Gunler sen dom var knattespelare vet nog ganska så mycket mer än vad du vet om just det här. Han är ruskigt duktig hockeyspelare. Men man måste vara ödmjuk för att nå som längst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesley: Vi får väl se om han kan mogna. Utan att nämna några namn, så finns det ganska många Brynässpelare (och säkert spelare hos andra lag också) som haft liknande problem i ung ålder, men mognat och så småningom blivit kända som spelare med bra attityd i Brynäs A-lag.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Yes eller vi som har mött han själva😉, verkade ha väldigt hett temperament och lite som en pain in the ass för coachen (då iallafall), men tvivlar inte en sekund på att PA skulle ha några problem att hantera honom, dessutom ser jag hett temperament som något positivt i hockey oftast. Ödmjukhet går ju att diskutera om hur viktigt det är, det är såklart ett positivt drag att vara ödmjuk men hur ödmjuk är Zlatan egentligen? Ofta kan det vara bra att man vågar ta för sig ordentligt även om folk kanske tittar snett.
Tror att Gunler skulle vara en riktigt bra värvning för brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Wesley: Ja, då är ju frågan vem jag ska tro på?

Dig?
Ryktesspridare nr 1?
Ryktesspridare nr 2?

Ska jag blunda och peka på nåt av alternativen? ;-)
Kommentera