Brynäs IF

713949 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2097001

Sv: A propósito de nada
Wesley: Han är ju betydligt bättre än typ halva vår forwardsbesättning. I mitt tycke är det intressanta med denna värvning att det tyder på att Brynäs har fått signaler om att ligan inte kommer stängas. Annars skulle man aldrig dra på sig mer kostnader nu när man samtidigt skär ner på kansliet och sänker spelarlöner.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben:
”..tyder på att Brynäs har fått signaler om att ligan inte kommer stängas. Annars skulle man aldrig dra på sig mer kostnader..”

Eller så tyder det på att polletten ramlat ned på Campese och han äntligen förstår skillnaden på mål och vision, och har nu kanske börjat agerat på sitt oreviderade 3årsplansmål.

Tyvärr sker det på liknande sätt som i fjol och ingen tränare och/eller tid kan lyfta detta lag till ett ”minst semifinal”-lag utan kompletterande värvningar av etablerade spetsspelare,
Ingen av Molin, Ölund, Sallinen är den så viktiga andra center vi behöver. Vi saknar också en vinge - vilket gunler inte är heller för en andralina just nu. Men hos oss kan han nog få chansen där precis som Molin fått chansen att centra.

Fast du har nog rätt ändå. Går inte Campese ut och iaf reviderar målet att bygga det egna kapitalet i år så agerar han nog inte med syfte att få herrarna att nå semi heller, - utan som du skriver är det troligen för att inte riskera att åka ur Gunler är på tapeterna.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Lindelöf är på väg bort, Sundlöv vill låna ut honom till HA till priset av ett Rookie-kontrakt, vänta bara.
Kommentera