Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2100201

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Axle San: Om inte ett system fungerar så måste det rättas till, tror ingen, varken spelare eller ledare är nöjda med hur det ser ut på isen. Vi har en långsam men spelande trupp och att då införa presshockey är nästan dömt att misslyckas.
Nu måste samtliga släppa på prestigen och hitta ett sätt att vinna hockeymatcher.

Ingen kan vara nöjd med hur det ser ut på isen och om det är spelarnas eller ledningens fel spelar ingen roll just nu utan lös problemet tillsammans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
fluffman1991: Det som oroar är att Peter hissade 5 mot 5-spelet igår. Fakta är att vi mötte SHLs näst sämsta lag just nu samt att vi, trots en del offensiva intentioner i 5 mot 5 släppte till mägnder med frilägen och andra öppna lägen defensivt. Man vinner skotten men i ärlighetens namn såg det för jävligt ut på isen...
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Det är märkligt att man med hänsyn till lönebudgetens storlek inte lyckats få ihop något bättre än den samling slapptaskar som glider runt och ser skitnödiga ut i den vackra dräkten. Nu är det upp till bevis för truppen att visa att man är bättre än det som visats hittills. Det man presterat senaste tiden motiverar inte ens tio procent av den lön de lyfter.
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
fluffman1991: Självklart så finns det detaljer som måste rättas till men det är ju inte så att PA har kommit in med ett nyuppfunnet spelsystem utan det han försöker implementera i Brynäs är ju faktiskt helt vanlig ishockey som den spelas på många platser.
PA har mitt fulla förtroende i alla fall.
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
fluffman1991: Någonstans där ligger nog svaret. Dialog! Gap o skrik hjälper nog inte nu.
Uppenbarligen krymper PA spelarna som läget ser ut just nu.
Kommentera