Brynäs IF

705116 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2100207

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Axle San: Tror tyvärr inte det handlar om detaljer i spelet utan en rejäl genomlysning av hela upplägget där allas synpunkter måste upp på bordet.

Presspel är som sagt inget nytt men jag får en känsla att PA försöker ta det till en helt ny nivå där minsta tveksamhet leder till att vi blir överspelade och jag tror jag aldrig upplevt en säsong där vi får så många numerära spel emot oss och även ett flertal rena frilägen.

Jag vill inte se Rödin, Scott med flera slösa bort sina skills på att bara åka runt och tokchecka när det uppenbarligen inte fungerar.

Jag vill att Brynäs ska börja spela hockey igen.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
fluffman1991: Jag hoppas och tror att det kommer någon förändring i spelsystemet nu. Nu har man gett PAs ”nya spelsystem” en rejäl chans och alla ser att det inte funkar. Att sparka PA tror jag inte kommer att ske. Att byta ut alla bärande spelare går ju inte heller. Det måste vara tränaren som bestämmer, men när det inte fungerar så måste man som tränare vara beredd att göra funderingar. Håller definitivt med om att Rödin, Scott med flera har för mycket skils för att det ska funka att bara tokchecka, det känns då helt galet om man skulle fortsätta så. Tycker det är tydligt att de är den typen (brunkare) som PA hittills har hyllat. .Här måste det bli en ändring.
Kommentera