Brynäs IF

712978 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2100578

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
majk: Du menar att om man tjänar 150k på att betala halva deras löner - Och för dessa 150 kan man få in två bättre spelare?

Om det stämmer så är det värt att prova. Men jag är skeptisk till att man kan få spets för de små summorna? Vad kostade Rhett?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Blå grottan: Det var väl en liten chansning men gissar på att de ligger på runt 300k/månad totalt. Båda alltså. Kanske lite högre då Sigalet nog var rätt dyr. Om de kan gå med på bryta kontrakten mot halva lönen frigör ni 150k/månad i lönekostnader. Men i dagsläget nr spelare som Calof, DeSouza Hersley och Rakhshani kostar runt 50k i månaden så skulle det vara en bra lösning.

Sen ska man såklart hitta de spelarna som går med på att spela för så låg lön och även komma överens om spelare man vill bryta med. Spelare med längre kontrakt än detta år är det nog väldigt svårt att bryta med. Därför Sigalet och Sallinen som vore troligast att göra det med.
Kommentera

Sv: Malmö IF - Brynäs IF 2020-11-14
Blå grottan: Vi kanske kan köpa ut hela laget och köpa ett nytt till reapris? Fast seriöst så år ju risken att vi köper ut till exempel Sigalet och Sallinen och får in två spelare som inte är ett skvatt bättre utan endast vill ha lite träningsmatcher.
Kommentera