Brynäs IF

713112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2101456

Sv: A propósito de nada
Peja: "Du tror inte att alla lagen i hela ligan är inne i processer men har kommit olika långt?"

Och det är precis det som är problemet , att många verkar se Brynäs förehavanden som helt isolerade händelser. Ungefär som när Brynäs presenterar nyförvärv så får man en bättre trupp och man förväntas alltid lyfta i tabellen.

Men som du skriver finns det fler lag i ligan som alla försöker nå framgång genom olika typer av processer.

Ett stort problem, som jag ser det, är att klubbdirektören och sportchefen har skygglapparna på och saknar den här omvärldsanalysen. Det vittnar väl "4 sm-guld på 10 år" och "nu finns inga ursäkter" om. Ett man dessutom har en enorm hybris gör inte saken bättre.

Jag tror att Peter Andersson är rätt tränare men jag tror också att förväntningarna är för högt ställda och att han har en alldeles för dålig trupp att jobba med, något som gör hans jobb mycket svårare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: Jo, alla är ju inne i olika slags processer. Jag tror inte att Leksands och Oskarshamns nya tränare tycker att de har slutfört sina processer heller vad gäller implementation av spelsystem etc.

Bulan är inne på en viktig sak i dagens intervju och det är att spelarna tar massa dumma utvisningar som gör att man ärligt talalat sällan får chansen att vinna matcherna i 5 mot 5. Det är väldigt svårt att få någon rytm i spelet med alla dessa utvisningar. Jag hoppas att Peter Andersson börjar tokbänka spelare som tar idiotiska utvisningar framöver, särskilt de som tillför dåligt lite i andra moment. Typ Persson tillför ganska lite men har tagit ett antal onödiga utvisningar i anfallszonen den här säsongen, sånt förstör mycket för laget. Det är mängden onödiga utvisningar som sticker ut, när jag pratar med folk på stan om utvisningarna är det många som fokuserar på Scott och Rödin, men det tror jag är helt fel. Deras matchstraff var ganska oturliga och de är inte spelare som konsekvent drar på sig onödiga utvisningar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling:
Det handlar nog mer om debris än hybris.
Tänker på spelartruppens skiftande kvalitet...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Hur har Gunler sett ut i Brynäs? är det samma scenario som i Luleå? han skjuter mycket men ur konstiga lägen, har svårt i det fysiska spelet, orkar inte ta kampen vid sargerna och saknar fart fast han är en liten junior.
Kommentera