Brynäs IF

713911 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2102202

Sv: A propósito de nada
Brynäs Forever : Lite lustigt att Ljungkranz var den i Brynäs som hade lägst Corsi förra säsongen med 21,05% (då på 36 minuter istid(sämst i ligan bland de som spelat minst 5 min totalt).
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Jag väljer mitt i eländet att försöka se det positiva.
Tyckte mig se lite mer fart genom mittonen vid några tillfällen igår.
Det var ju den urusla starten som förstörde. Svårt att med sargat självförtroende hamna i underläge bl a på grund av en riktig tavla av Ersson.
Rödin något mer påkopplad och Kvist hör hemma i bra omgivning.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag har väldigt mycket kritik mot Sundlövs ageranden senaste året, men värvningen av Gunler ska han ha beröm för. Han måste hållit ett väldigt övertygande snack med Gunler för att han skulle välja just oss. Han måste blivit inspirerad av bilförsäljarbranschen eller liknande, för det Gunler säger är så långt ifrån sanningen man kan komma.

”Jag hade ett bra snack med både (sportchef Michael) Sundlöv och tränarna. De presenterade ett intressant spelsätt där de vill spela mycket med pucken och jag är en spelare som vill ha pucken mycket. Jag kände att det var det bästa för min utveckling att komma hit”
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Axle San: Tja, så kan de se ut med statistik. Nu var väl all hans istid förra året i de tre slutmatcherna, när han gjorde en grym match mot Leksand, där han, Birgersson och Kvist spelade suveränt tillsammans. Vore kul att få se de tillsammans igen. Som jag minns det så skapade de mycket framåt, så den matchen måste det ha varit en bra Corsi. Däremot de två avslutande matcherna när större delen av laget inte var med och säsongen var slut för Brynäs så var nog statistiken. Som sagt så kan statistik se ut.
Kommentera