Brynäs IF

714004 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2102246

Sv: A propósito de nada
Huge: Om du försvarar Brynäs s.k. process där man implementerar ett nytt spelsystem hur ska det då nya spelare klara av att komma in i något som nuvarande truppen inte lyckats på 13 omgångar + försäsongsmatcher? Jag tror inte att Brynäs har varken tankar (möjligen backup till Ersson) att värva nya spelare i och med rådande omständigheter och den ansträngda ekonomi. Sedan så tycker jag att truppen bör sätta ner sig och titta på gårdagens match tillsammans, framförallt för att se en kille som utmärkte sig över resten, jag siktar naturligtvis på Desch. Många kan lära sig mycket av honom, det handlar om jävla anamma och rätt inställning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
lapad: Håller med, Desch var nog bäst på isen igår. Tyckte även han stack ut mot Malmö.

Om vi ska ta med oss något positivt från matchen igår så tyckte åtminstone jag att det var mer distinkta pass till spelare med farten uppe. Det har vi inte varit bortskämda med. Kändes som vi hade fler anfall med puckkontroll än att bara dumpa och jaga som i tidigare matcher.

Vi får hoppas på ett litet mätt Frölunda imorn...
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: Nu är ju truppen bara i början av en process som beräknas ta minst en säsong att genomföra, om inte mer.
Att i det läget och redan efter 13 omgångar konstatera att truppen inte har lyckats, känns ju inte seriöst direkt.
Tror inte att det svåra i en process är att försöka få en ny spelare att ta till sig det nya, det svåra är ju att få hela truppen att göra det tillsammans och som ett lag.
Angående det ekonomiska så är det klubbarnas marknad just nu och det går att få bra spelare för mer eller mindre kaffepengar, jämfört med vad dom skulle kosta i normala fall. Tror knappast att klubbens existens står på spel om man värvar en eller två spelare, speciellt inte med tanke på att man slimmat administrationen och sparat pengar den vägen.
Desch anamma och inställning i all ära, men jag tror att du är alltför naiv om du tror att övriga spelare saknar samma egenskaper bara för att dom inte är lika snabba och riviga i sitt spel.
Dessutom tycker jag att Desch får ut för lite av det han skapar med sin fart, det blir för mkt bandysvängar och rundåkning istf att försöka bryta sig in på kassen lite mer.
Om inte annat så borde chansen att ordna ett PP öka om han gjorde det lite oftare.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
lapad: Ja Desh måste hyllas, det är go i den killen.
Kommentera