Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2102510

Sv: A propósito de nada
magr: Tror också man ska tänka på den ekonomiska aspekten. Just nu finns bra spelare till rookiekontrakt, men jag tror inte att det finns någon etablerad tränare som är beredd att ta över Brynäs för "rookielön". Det är trots allt ett ganska dåligt tränarjobb och man sätter sitt rykte på spel i en svår omgivning om man tar över dagens Brynäs.

Jag tar ju hellre in 2-3 spelare på rookiekontrakt och behåller PA, istället för att sparka PA och ta in en ny tränare.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Så här skrev Campese i brevet som man fick igår som partner.

Vi har rekryterat tränarteamet för att göra förändringen. Vi är inne i den — och vi ska slutföra den.
Tidigare i veckan fick jag för första gången under min tid i Brynäs IF en kvartalsrapport från tränarstaben kring herrtruppen. Vi hade en genomgång där vi belyste allt ned på minsta detalj. Och då menar jag allt. Tränarstaben drog en genomgång av varje spelare i truppen, deras form- och utvecklingskurvor, hur de tar till sig det nya systemet, hur många sekunder de orkar per byte och så vidare.
Utvärderingen belyste ned på sekunden hur många sekunder vi spelar i offensiv zon, i defensiv zon, var vi skapar våra chanser, var vi släpper till våra chanser och mycket mer.
För att citera Peter igen: ”Med en blådåres envishet…” hävdar jag att jag har fullt förtroende för den process vi är inne i — och att vi kommer lyckas. Det tar tid och är frustrerande, men vi ska lyckas.

Sätter fru och barn på att sånt här har aldrig gjorts i Brynäs förr.
Spelare som är vana att komma ner dag efter match och åka av sig lite, de har fått ett wake-up call som heter duga.
Jag vaf INTE positiv till PA när det ryktades först om han. Men förstår nu att detta är TOTALT nödvändigt att göra. Så kan bara spelarna göra vad dom är avlönade att göra. Lyssna på tränarna så får vi hoppas att det löser sig.

Forza Brynäs!!!!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Det är väl nästan så att vi har passerat det stadiet nu? Brynäs tankar om Framtidens hockey och det som skall placera Brynäs i toppen med guld efter guld har efter grundlig analys av föreningens thin-thank följt av en monsterseriös urvalsprocess resulterat i PA-hockey och garanten för det: PA.
I det grundliga analysarbetet, som med stor sannolikhet innebär att man har slängt in föreningens sportsliga framtid i potten, verkar det inte ha lagts lika mycket fokus på analys av spelarmaterialets beskaffenhet med tanke på de till synes bristfälliga förutsättningar man gett PA att lyckas med vår PA-hockey.
Där är vi nu.
Skall det göras nåt som kan vända utvecklingen så behöver det hända nu, i elfte timmen.
Annars är allt arbete kopplat till PA-resan förgäves på samma sätt som det fleråriga arbetet med visioner och mål vilket effektivt torpederades genom Dackeutnämningen.
PA-hockeyspelare, halva Brynäsriket för PA-hockeyspelare!
Kommentera