Brynäs IF

713094 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2103408

Sv: A propósito de nada
mk: Har under hela 2000-talet varit klubbens problem, att man premierat viktiga positioner till gamla spelare istället för att alltid fokusera på kompetens. Givetvis finns det fördelar med klubbkänsla, men det kan inte vara allt och vara tvunget att finnas på alla positioner.

Timingen får man säga är överraskande (troliga rockaden av målvaktstränare), men samtidigt starkt och vågat med tanke på den svajiga prestationen inledningsvis. SHL är en prestationsverksamhet, och anser ledningen att man inte håller måttet eller har samma syn, då är det bästa att man får gå. Tycker att Ersson, trots sin kapacitet, varit överraskande ojämn i sin prestation. Hoppas han kan hitta tillbaka, det behövs!

Givetvis har den senaste månaden varit tung. Men jag tror inte Peter, med sina tidigare resultat, inte skulle ha kompetens nog att vända på detta till att åtminstone bli ett stabilt topp 6-8 lag. Därför tror jag - oavsett pandemi eller inte - gör rätt i att vara uthållig. Det handlar inte bara om att man ska vara uthållig för att. Men med de meriter Peter har och vad klubben vill då måste det få ta tid, jag är övertygad om att detta vänder!. Det är skillnad när Magnus, Sjödda etc inte presterat. De har inte samma meriter att luta sig mot och då är det givetvis svårare att ha tålamod.

Däremot är jag inte lika övertygad med Sundlöv, har sällan varit imponerad över hans arbete och även om han hade ett svårt utgångsläge så går det kraftigt att ifråga sätta det lag han ställt på banan. Jag hoppas innerligt att Peter och övriga i ledarstaben har mycket att säga till om. Med det ålderstigna och till stora delar, omotiverade lag vi har, så går det inte att spela tempostarkt. Jag hoppas att de juniorer som börjat ta plats behåller sina platser oavsett om vi får tillbaka a-lagsspelare. Man behöver ha balans mellan rutin och ungdomlig entusiasm och fart som jag tycker de bidrar med.

Tycker Brynäs ändå är på rätt väg och det känns som att staben börjar hitta de spelare och formationer som ändå förhoppningsvis ska få laget att hänga kvar i år. Gör vi bara det så borde framtiden kunna vara någorlunda bra!

Skönt med lite islossning och medgång i förra matchen, det var laget värt kan jag tycka :)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Supportern: Ok. Vem är det som dubbelreggar?

Ytterst sällan som nån komner in här och lägger ett sånt inlägg som första gången.
Är det nya så brukar det alltid komma med en liten presentation om vem man är.
Så nu undrar jag vem som dubbelreggat?

Skulle detta nick fortsätta kommentera så har vi snart en diskuttion liknande den med Pettis och Brynäs21.

Så känner någon sig träffad, gör det rätta och lägg ner.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Supportern: Jag håller med i det mesta du skriver men att vårt lag skulle vara omotiverat tror jag absolut inte, varför tror du det?
Kommentera