Brynäs IF

713997 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2103414

Sv: A propósito de nada
Supportern: Jag håller med i det mesta du skriver men att vårt lag skulle vara omotiverat tror jag absolut inte, varför tror du det?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Axle San: Får nog hålla med att det var lite klumpigt skrivet. Tänkte mest på spelare som Andersén, Berglund x2, Danielsson och även Bertilsson som jag tycker mest glidit omkring och saknad den extra energin och blev lite i affekt. Håller dock med om att det inte var korrekt skrivet då många, speciellt ungtupparna, visat på bra energi och att det snarare kanske funnits lite frustration att det inte lossnat. Det kan ju även vara så att (som många varit inne på tidigare) vi försöker spela ett spel som inte alla är vana vid samt att om du är lite äldre och tappar fart så blir det svårare att komma rätt. Dock tycker jag med rätta vi kunnat kräva mer av de äldre. För om inte de visar vägen och leder, vem ska då göra det?

Jag tror vi saknat kraften från vad en förstalina ger. Även om jag är lite kritisk till Danielsson så är jag glad att han åter spelar i förstakedjan och om de kan få lite fart nu så tror jag det kommer leda resten av laget!

Eller blir det en plattmatch efter en lyckad en? :P
Kommentera