Brynäs IF

705128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2104179

Sv: Oskarshamn - Brynäs 2020-11-26
Enaranger: Peter A vill att SHL ska ta paus för det är ohållbart att hålla på som man gör nu. Brynäs fick tydligen veta att matchen skulle ställas in när man var ombytta för att kliva ut på isen. (Uppvärmning/träning i Oskarshamn)
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Oskarshamn - Brynäs 2020-11-26
magr: Det är väl bättre att spela så mycket matcher det går så man inte måste pressa in ännu fler matcher senare? Lag som inte är drabbade borde spela mot andra lag som inte är drabbade nu. Inte så att ni ska spela ikväll när ni får veta samma kväll. Men snabba ändringar med en dags varsel borde gå att göra. Vi skulle spelat borta mot Rögle idag och har vetat det ett par dagar, låt oss spela borta mot nåt annat lag. Frölunda till exempel. Desto fler matcher man får in nu ju lättare blir det i framtiden.
Man ser SHL flytta bak matcher nu för att få in matcher längre fram, men det bör göras i ännu större utsträckning. Snart har iaf alla lag varit smittade och då blir det ändå svårare att få smittan igen. Vi kommer greja en hel säsong men det kommer bli lite knepigt!
Låst ämne

Sv: Oskarshamn - Brynäs 2020-11-26
magr: Då kan man heller inte utesluta att någon i Brynäs nu kan vara smittad då man vistats i IKO:s arena.
Låst ämne

Sv: Oskarshamn - Brynäs 2020-11-26
Gamenej! Istället för Gameday!
Dock samma känsla :-)
Låst ämne