Brynäs IF

710517 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2105247

Sv: Brynäs-Färjestad
Stefan R 63: Ja, jag hade också gärna förstått mer av den taktiska planen. Hoppas stenhårt att det ska droppa lite på oss guldpartners så småningom - även om man då klart måste hålla det mest detaljerade till bröstet kommer ju vi vanliga dödliga tycka att självklarheter på SHL-nivå är raketforskning 🤣
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Färjestad
Blir mera och mera ifrågasättande för varje dag som går kring implementeringen av det nya spelsystemet. Kollar man tabellen så ligger båda lag Peter tränat/tränar just nu i botten vilket kan peka åt att Peters koncept inte riktigt håller ett bättre nivå än den som tabellen och spelet ute på isen visar. Sedan så funderar jag på Ersson som plötsligt inte trivs med sin målvaktstränare och vill ha ett nytt ansikte/röst att vänja sig med och förhoppningsvis få komma tillbaks till formen han hade i början av säsongen. Tänk om personkemi inte stämmer denna gång heller? Ska man sparka ytterligare en person för att Ersson ska trivas?
Resultaten verkar vara trots allt en kombination mellan en svag trupp, gnälliga/bortskämda spelare men även ett spelkoncept som inte funkar för den befintliga truppen som inte klarar av att få ihop alla trådar för att det ska fungera.
Jag kanske har fel men det är i alla fall min känsla.
Trevlig fortsättning på helgen
Låst ämne