Brynäs IF

714036 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2105456

Sv: A propósito de nada
Brynäsgubbe: Campese & co har väl övergått till att kommunicera med privatpartners. Tycker privatpartners är grymt, men förstår att det är svårt att lansera när motgången på isen är så fullständigt brutal. Även om det var givet för mig att bli privatpartner så är många i den stora massan medgångsfans.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja:
” Campese & co har väl övergått till att kommunicera med privatpartners. Tycker privatpartners är grymt”

Idiotiskt att supportrar och ffa betande medlemmar ska betala för information i det man investerat pengar i ändå, på ett eller annat sätt.
Drar parallellen som Campese sa om att han inte har aktieägare att eska pengar ifrån vid Berra och bulan affären, men vem tar betalt för kvartalsrapprten från aktieägarna så att säga?
Idioti, där det bara handlar om att suga pengar av de som äger klubben, nämligen medlemmarna, istället för att bygga värdet i produkten och från det bygga sponsoravtal utöver det de får ut nu.
I år, ok, där handlar det om stöd, men framöver är det ren felriktad idioti att fortsätta detta. Men Campese kan lyckas håll liv i detta pga personer som dig som tycker det är bra.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Peja:
Den lokala konkurrenten till Privatpartner har Bonnier i ryggen och vissa skalfördelar när det gäller resurser mm.
Kan bli organisatoriskt och kreativt ansträngande för Brynäs att leverera mervärde upp till 250 spänn i månaden året runt och över tid.
Som en krisåtgärd, javisst.
Blir intressant att se den fighten!
Brynäs-Bonnier...
Kommentera