Brynäs IF

714050 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2106116

Sv: A propósito de nada
Wesel: Tror inte vi har råd att behålla Cahling och den reklamfria dräkten vid en degradering. Vad gäller Sundlöv lagbygge är det vid det här laget uppenbart att det inte "lirar" med hur PA vill spela hockey. Frustration leder till juniormisstag.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
JanT: Åker Brynäs lär det bli nåt liknande som Helsingborg som åkte ur fotbollens högsta serie. Styrelsen avgick samma dag, tränaren dagen efter och de är nog inte klara än.

Känslan just nu efter så många års misär är att det är nåt sånt Brynäs behöver. Det kan inte vara värre att lira i allsvenskan än att uppleva dessa återkommande, världsrekordlånga rotfyllningar som pågår från september till april. Kanske på tiden att rycka den dåliga tanden en gång för alla och ersätta med ett implantat som håller över tid.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
JanT: Om det verkligen är så att Cahling och den rena dräkten genererar mer intäkter än utgifter, så ska de ju vara kvar. Jag har inte koll på alla siffrorna men det faktum att Brynäs lyckas ha en hög spelarbudget utan sportsliga framgångar talar ju för att de "utanför" isen gör ett bra jobb.
Kommentera