Brynäs IF

714125 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2107411

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Carlo: När vi snackar Dacke, Molin och Sjödin så känns det som att de är i Brynäs för att de är härliga personer, lätta att samarbeta med och brynäsikoner och det jobbas verkligen hårt för att hitta rätt position för dem i företaget.
För mig så känns detta helt fel och det är ju totalt fel ände att börja i, kompetensen måste vara nr 1 och sedan kan det där andra komma in.
Sen vet jag helt ärligt inte hur bara det är att de anställda överhuvudtaget är polare med varandra, speciellt då chef och underställt, inte bra.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Axle San:
vore bättre att byta ut de tre brynäsikonerna mot tre proffs från exempelvis Tjeckien, så kommer vi vandra uppåt i tabellen
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Axle San: ” När vi snackar Dacke, Molin och Sjödin så känns det som att de är i Brynäs för att de är härliga personer, lätta att samarbeta med och brynäsikoner och det jobbas verkligen hårt för att hitta rätt position för dem i företaget.
För mig så känns detta helt fel och det är ju totalt fel ände att börja i, kompetensen måste vara nr 1 och sedan kan det där andra komma in.”

Men Sundlöv skall vara kvar tycker du, trots hans mediokra facit i klubben och trots att hans kadaver till lagbygge åker ur?
Hans ”Drömnamnslista” från 2002 känns ruskigt dammig.
Låst ämne