Brynäs IF

714121 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2107415

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
munkas: Jag gillar Sundlöv som sportchef, men Brynäs var och är i behov av att förnya med ett nytt tänk. När Telia vill hitta en ny mentalitet och nya sätt att driva verksamheten på tar de liksom inte in en chef som slutade där för 10 år sen.

Det felet som många verkar göra är att överskatta spelare som finns i laget. Om man inte värvar nu drar jag slutsatsen att man fortfarande gör det.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Peja: Fast det beror på vilket skeende man är i. Brynäs har varit på ett sluttande plan under ett antal år och har dessutom haft stor omsättning på personal i organisationen. Inte minst på tränarsidan. Då är det lätt att välja en rutinerad och etablerad person på en så viktig post som sportchefen är. En person som kan Brynäs och som vet hur det fungerar. Jag vet inte om Brynäs är i ett läge att tänka nytt och förändra utan mer att söka ett stabiliserande läge. Under dom förutsättningarna tycker jag att Sundlöv och Peter Andersson kan anses vara trygga val. Brynäs behöver få fast mark under fötterna för att sedan kunna arbeta fram en strategi för framtiden. I den strategin tror jag varken Sundlöv eller Peter Andersson ska ingå. Inte Campese heller för den delen. Brynäs behöver släppa alla flashiga visioner och enbart bygga sten för sten. En sportslig grund med ett lag som sedan kan utvecklas av en ny sportslig ledning. Vi ska inte underskatta det arbete som Boork och Czernecki (trodde aldrig jag skulle skriva det) gjorde för guldet 2012. Det var lag som hade starka ramar som sedan skulle lyfta till nästa nivå. Kryddat med ett strategiskt långsiktigt tänk med juniorverksamheten. Nu är vi tillbaka på ruta ett i alla sportliga delar.
Låst ämne