Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2107420

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Peja: Fast det beror på vilket skeende man är i. Brynäs har varit på ett sluttande plan under ett antal år och har dessutom haft stor omsättning på personal i organisationen. Inte minst på tränarsidan. Då är det lätt att välja en rutinerad och etablerad person på en så viktig post som sportchefen är. En person som kan Brynäs och som vet hur det fungerar. Jag vet inte om Brynäs är i ett läge att tänka nytt och förändra utan mer att söka ett stabiliserande läge. Under dom förutsättningarna tycker jag att Sundlöv och Peter Andersson kan anses vara trygga val. Brynäs behöver få fast mark under fötterna för att sedan kunna arbeta fram en strategi för framtiden. I den strategin tror jag varken Sundlöv eller Peter Andersson ska ingå. Inte Campese heller för den delen. Brynäs behöver släppa alla flashiga visioner och enbart bygga sten för sten. En sportslig grund med ett lag som sedan kan utvecklas av en ny sportslig ledning. Vi ska inte underskatta det arbete som Boork och Czernecki (trodde aldrig jag skulle skriva det) gjorde för guldet 2012. Det var lag som hade starka ramar som sedan skulle lyfta till nästa nivå. Kryddat med ett strategiskt långsiktigt tänk med juniorverksamheten. Nu är vi tillbaka på ruta ett i alla sportliga delar.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Zzz: Förstår vad du menar, men har Sundlöv verkligen tillfört den tryggheten som Brynäs saknade? Eller har hans lagbyggande bara blivit "mer av samma"? Jag lutar åt det sistnämnda.

Däremot tycker jag att Peter Andersson och hans ledarstab i sin helhet står för mycket nytänk, särskilt saker som är nytänk i Brynäs. Det är ett bättre och modernare ledarteam än man har haft tidigare.
Låst ämne