Brynäs IF

714194 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2107432

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Zzz: Förstår vad du menar, men har Sundlöv verkligen tillfört den tryggheten som Brynäs saknade? Eller har hans lagbyggande bara blivit "mer av samma"? Jag lutar åt det sistnämnda.

Däremot tycker jag att Peter Andersson och hans ledarstab i sin helhet står för mycket nytänk, särskilt saker som är nytänk i Brynäs. Det är ett bättre och modernare ledarteam än man har haft tidigare.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Peja: Nej det har han ju inte ännu, men han har ju ändå visat vilket typ av ledarskap och spelfilosofi han vill se framöver iom rekryteringen av Peter Andersson. Han ser nu behovet av ett nytt ledarskap med nya metoder och tar beslut i den riktningen. Sen har lagbygget mycket att önska, det är en mix av flera sportchefers synder. Jag tror och hoppas att Peter kommer ha mer inflytande över det till nästa säsong, att han får sätta mer av sin prägel . Han har visat att han inte är rädd att ta tuffa beslut när han ställer Sigalet på sidan. Hade det varit en normal säsong hade det nog skett mer på den fronten.

Jag tror inte, oavsett vem som varit sportchef, att det hade varit en given väg uppåt. Det är många år av vanskötsel. Nu är det överlevnad den här säsongen, men klarar vi det och klubben tar ett steg tillbaka i visioner och blir lite mer ödmjuka ser jag ingen anledning anledning att klubben inte ska fixa detta. Men det är ett steg i taget, sten för sten.
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Peja: Håller med om tränarfrågan och tycker verkligen inte att det är läge med avsked där. Däremot tycker jag att någon, t ex Sundlöv, bör ta en diskussion med Peter om det kanske med tanke på spelarnas prestation hittills kan vara läge att göra vissa justeringar i spelplanen. Det är ju inga tillfälligheter som gör att vi får så många spelvändningar mot oss.

Jag har en känsla av att man hamnat i ett läge där "om kartan och verkligheten inte överensstämmer så gäller kartan".

Jag är övertygad att man kan åstadkomma stora förbättringar med ganska små ändringar av presspelet vad gäller spelvändningarna. Om spelarmaterialet efter en tredjedel av serien spelats inte klarar att behärska det spel man vill spela så måste tränarna göra justeringar som ger spelarna möjlighet att följa planen.

Till nästa säsong har Peter större möjlighet att få spelare som bättre passar det sätt han vill spela, men det gäller att överleva denna säsong först!
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Peja: Har vi några ledartyper kvar i laget, någon som kan ta ett pep talk i båset och i pausen? Nu sitter alla med gamnacke och stirrar i isen när det börjar gå emot. Behövs någon som kan ingripa tidigt i dessa lägen.
Låst ämne