Brynäs IF

712986 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2107494

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Axle San: Som Axle San påståd tidigare så håller jag med totalt. Hade vi stått bakom Roger Melin och BZ som vi står bakom Sundlöv och PA idag så hade vi aldrig varit där vi varit idag.
Samma där så påstod Roger att man inte tränade fullt ut, utan att man lallade och trodde man va Gretzky och Lemieux. Karln pekade till och med ut Kevin Clark och Jesper Jensen som stora syndabockar.
Har ingen statistik på det men det måste ju vara Brynäs sämsta inledning någonsin i historien..
Är övertygad om att vi klarar slutspel i år, men nånting skaver i truppen, Sundlövs sätt att bygga ett lag och Anderssons filosofi.
Glöm inte Campese´s orimliga målsättning.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Sama:

Om vi valt att behålla Melin den säsongen.
Då hade vi lika gärna kunnat vara inne på vår fjärde säsong i allsvenskan nu.
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Sama:"Melin fortsätter berätta om sitt missnöje mot stjärnspelarna som skulle vara bärande i Brynäs och varför de var så dåliga förebilder för resten av laget.
– Det var ett antal träningar som jag tyckte att de bara åker och glider och inte tar i, inte är bra föredömen helt enkelt på träningar. Jag pratade speciellt med Kevin Clark om det, för han var värst tyckte jag – han var ändå en av spelarna som skulle vara ett bra föredöme i föreningen, men han hade väldigt svårt att ta till sig det, säger nuvarande Leksandstränaren."
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Sama: Ska man tänka positivt så kan man tänka på följande sätt:
Det finns en del exempel på klubbar som gått igenom samma process som Brynäs nu försöker gå igenom. Djurgården 16/17 med Robert Ohlsson som skulle förändra deras träningskultur, Rögle med Abbotts 17/18, och LHC förra säsongen. Det har gått skit för alla dessa föreningar första 15-20 matcherna. Alla har legat sist i tabellen och det har sett becksvart ut. Efter ungefär halva säsongen har man sakta men säkert börja klättra i tabellen och till slut hamnat med god marginal över strecket.

Det finns alltså en del som talar för att Brynäs kanske kan göra samma resa. Det som talar emot oss är att lagbygget är så enormt skevt. Jag tror att vi måste värva 3-4 spelare med coronalöner. Ett par backar och även nån forward. Det är liksom inte trovärdigt att Alcén spelar i en andrakedja/tredjekedja i SHL. Då är det nåt som är HELT jävla galet i lagbygget eftersom han knappt skulle platsa i Almtuna.
Låst ämne

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
En annan rolig sak är att vi har 2 brynäsare inom Topp 50 i poängligan...
Jaedon på 14 poäng på 17 matcher ( plats 28 ) och Anton Rödin på 12 poäng på 15 matcher ( plats 49 ).

Nästa par av Brynäsare hittar vi på plats 60 där Patrick Berglund och Emil Molin har 10 poäng på 17 matcher.
Låst ämne