Brynäs IF

710534 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2107511

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Sama: Ska man tänka positivt så kan man tänka på följande sätt:
Det finns en del exempel på klubbar som gått igenom samma process som Brynäs nu försöker gå igenom. Djurgården 16/17 med Robert Ohlsson som skulle förändra deras träningskultur, Rögle med Abbotts 17/18, och LHC förra säsongen. Det har gått skit för alla dessa föreningar första 15-20 matcherna. Alla har legat sist i tabellen och det har sett becksvart ut. Efter ungefär halva säsongen har man sakta men säkert börja klättra i tabellen och till slut hamnat med god marginal över strecket.

Det finns alltså en del som talar för att Brynäs kanske kan göra samma resa. Det som talar emot oss är att lagbygget är så enormt skevt. Jag tror att vi måste värva 3-4 spelare med coronalöner. Ett par backar och även nån forward. Det är liksom inte trovärdigt att Alcén spelar i en andrakedja/tredjekedja i SHL. Då är det nåt som är HELT jävla galet i lagbygget eftersom han knappt skulle platsa i Almtuna.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Leksands IF - Brynäs IF 2020-12-03
Skrubben: En stor skillnad mot Rögle är att Chris Abbott städade bort icke önskvärda spelare sina två första säsonger. Nu hade han ingen pandemi som försvårade allting men betydligt hårdare nypor än Sundlöv hade han
Låst ämne