Brynäs IF

717221 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2109420

Sv: A propósito de nada
Carlo: "min amatör analys är att Siglets skeppas pga de ser det som den spelare de kan avvara och enklast att bli av med dvs någon annan vill plocka upp. Tror att både PA/MS har gemensamt kommit fram till detta och därefter är Sigalet satt i frysbox."

Håller med om din analys. Tycker dock att problemet är att man hade egentligen inte behövt göra sig av med Sigalet om man haft en välbalanserad trupp från första början.

Tror nog dom flesta kan hålla med om att Sigalet platsar/skulle kunna spela bland 6 backar i dagens Brynäs. Men eftersom sportchefen helt uppenbarligen byggt laget fel så får man rea bort Sigalet, utan att vi vet vilka ekonomiska konsekvenser det innebär (troligen betala en del av hans lön i Frölunda).

Får hoppas att det finns några smulor kvar nu när andra klubbar redan dammsugit marknaden om det ens blir någon värvning.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: på backsidan blev laget konstigt.
Tycker att Nyberg och Hedberg var ok värvningar! Nyberg tycker jag varit helt ok och Hedberg har höjt sig på sista tiden. Han är bara 24 år (Nyberg )
Bertil om han hade bestämt sig tidigare tror jag det hade sett helt annorlunda ut. Och hur hade det sett ut om han hade gått till Örebro.
När Berglund värvades hade vi Sigalet och Andersen som rutinerade defensiva backar.
Och så kom CCPViruset mitt i allt.
Sedan har Björk gått ner sig från förra säsongen då han gjorde det bra. Hur många hade räknat med det.
Men med facit i hand hade man gärna bytt Berglund mot en offensiv etablerad back.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Ove Myling: ” Får hoppas att det finns några smulor kvar nu när andra klubbar redan dammsugit marknaden om det ens blir någon värvning.”

Vi får väl se vad värvningsgruppen (Dacke & Inge) har sniffat upp för spelare.
Där Inges luktsinne slutar tar Dackes fingertoppskänsla vid. 👍
Det kan bli exakt hur bra som helst.
Kommentera