Brynäs IF

717275 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2109599

Sv: A propósito de nada
munkas: Brynäs har ett skapligt lag på pappret ändå... Ska definitivt inte behöva kvala utan borde klara iaf play-in. Definitivt ett bättre lag än DIF hoppas det börjar visa sig snart.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Bratwursten :
BIF är bättre än DIF,
DIF i final 2010!!
Senaste SM-guldet 2001, uj,uj
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten :
Ersson Armalis
Andrén Svedberg

Björk Högström
Bertilsson J Pettersson
Rödin Eklund
Scott Josefson
Danielsson Holtz

Ingman Nardella
Nyberg T Nilsson
Bulan Dick
Ölund Strandberg
Descheneau Bergfors

Hedberg Ekberg
Andersén Björnfot
Kvist Ågren
Sallinen Östman
J Persson Rakhshani

Berglund Norell
Mannberg Haga
Molin H Eriksson
Pettersson Wandell
Gunler L Andersson

Ni har Alcén, Asklöf, Birgersson, Ljungkrantz och Solem som extra. Vi har S Johansson Bjerselius, Grewe, Bokk och Hedman som extra i mina lag. Kollar man position för position är det väldigt få platser jag skulle byta en Brynässpelare mot en DIF-spelare. Er förstakedja är mer meriterad men vet inte ens om jag skulle byta ut Rödin mot Holtz eller Eklund som det är nu. Bertilsson är mer meriterad än Jesper Pettersson men Jesper gör en riktigt bra säsong i år så inte heller ett givet byte. Dessutom är vår bredd mycket större vid friskt lag. Spelare som Bokk och Hedman utanför i mitt exempel. Vårt lag är faktiskt väldigt brett just nu med en hel del spets. Laget känns faktiskt underskattat.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Samtidigt har DIF en del underskattade spelare och talanger som Holtz och Eklund. Många spelare under utveckling där. Brynäs har däremot många äldre spelare med negativ utveckling. Därför som det var bra att Sundlöv tog in Gunler & Hedberg, och väldigt viktigt att Kvist och förhoppningsvis Ljungkrantz blommar ut. Det behövs fler unga spelare i Brynäs.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Bratwursten : Fast man är väl så bra som tabellen visar? Vi har ett lag fullt med mätta föredettingar och defensiva backar. Eller som Wiken sa, 10-12 st som inte håller i SHL. Det är knappast ett bra lag..
Kommentera

Sv: A propósito de nada
LHC ser ut att vinna igen. Inte bra. Inte alls bra. Vi får hoppas på att IKO fortsätter att förlora.
Kommentera