Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2112721

Sv: A propósito de nada
Sigalet tjänade cirka 250 tusen/månad hos oss. Frölunda ansåg att han var värd 175. Hade varit intressant att få veta vad Brynäs baserade den värderingen på. Är det så simpelt att Dackells magkänsla säger någonting och sen agerar man utifrån det? Man vill ju gärna tro att metodiken som används är lite mer sofistikerad än så, men jag är tveksam...

”Brynäs erbjudande var för bra. Inte svårare än så. Frölunda var villigt casha upp sisådär 175 000 kronor i månaden, det var det man ansåg Sigalet vara värd, Brynäs kunde lägga på en 75, 80 tusen”
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Aldrig sett Sigalets storhet faktiskt. Varken i Luleå eller Frölunda. Ingen spelare som man tyckte stack ut ur mängden. Som jag misstänkte så blev det ingen succé hos oss eller.

Ok, han gjorde ett grymt slutspel, men det fanns väl kanske en anledning att Frölunda inte förlängde med honom.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Att värva en defensiv back för så stora summor trots att vi redan hade flera liknande typer i truppen, för att sedan inte ersätta Gunderson ordentligt utan chansa på ett par allsvenska backar, ja det är så dumt att jag inte vet vad jag ska ta vägen. Att vi sedan gjort mer eller mindre samma misstag sommaren efter gör ju inte saken bättre.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Är ju nästan startskottet för våran kräftgång. Alla av Dackells omåttligt dumma värvningar alla detaljer omkring dom.
Vet inte vad ni tycker , men Sigalet är fan inte värd 250 lapp i månaden, inte 175 heller så med facit i hand.
Hade jag varit sportchef hade jag scoutat efter en OFFENSIV back, som vi inte hade förra säsongen
Kommentera