Brynäs IF

714112 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2115249

Sv: A propósito de nada
Alfred : Harper känns som en bra och välscoutad värvning, men det finns ändå tre givna frågetecken kring honom:
1) Han är matchotränad. Ingen försäsong, inga matcher den här säsongen. Han kommer ställas mot spelare som är mitt inne i sin säsong. Han har varit en del på is, men han kommer ändå ha en startsträcka. Vi kommer behöva ha tålamod och inte matcha honom för hårt till en början,då är risken för förslitningsskador stor.
2) Hans familj stannar i Nordamerika. Det är ingen idealisk social situation att fru och bebis blir kvar där borta. Det är inte alla som klarar av att leverera under de omständigheterna. Förhoppningsvis klarar han det rent mentalt.
3) Örebro, där han har levererat i SHL; var ett mer välfungerande lag än dagens Brynäs- Är han en spelare som har rätt mentalitet för ett bottenlag? Å andra sidan vet han precis vad han ger sig in på där, han har ju sett tabellen som alla andra.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Peja: Förslitningsskador ja. Lag påstår nu att dom är slitna och uppehållet kom lägligt. Hur är möjligheterna för Brynäs att få ett lägligt uppehål i slutet av januari när dom logiskt bör vara lite slitna efter allt matchande. Brynäs bör ju vara mer slitna än andra framöver.
Kommentera