Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2116252

Sv: A propósito de nada
Zzz: Vad är hönan och vad är ägget? Enligt Persson själv valde han att dra till Nordamerika eftersom Brynäs hade 9 seniorbackar i truppen. Nu har en del vatten runnit under broarna sen dess. Berglund har visat sig vara klappkass, så nu har vi i praktiken 7 dugliga seniorbackar under kontrakt. Om tränarstaben tar ett snack med Persson och säger att hans spelartyp behövs i laget och att man verkligen är beredda att ge honom chansen så kanske han tänker om och stannar i Sverige?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Vi får ju förutsätta att Brynäs har pratat med honom om man känner att det är en back som kan komma in och bidra. Han lär ju inte få några garantier om speltid oavsett, det man kan lova honom är att han ska få chansen och att vara med och konkurrera på samma villkor. Men räcker det för att han ska stanna hemma om säsongen i Nordamerika drar igång? Det är ju ingen supertalang vi pratar om utan en spelare som är topp 10-12 i sin årskull i Sverige.
Han har fått träna och spela med J20 trots att han inte har någon avsikt att spela kvar i klubben. Sedan J20 serien stängde ner har han fått träna med A-laget. Jag tycker Brynäs har gjort vad man kan för en spelare som redan bestämt sig för att spela någon annanstans.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Brynäs har helt klart klantat sig med Persson, men frågan är hur man ska rätta till det. Är det ens möjligt för honom att inte åka över nu? Kan han stanna? Kan han återvända redan nästa säsong om han åker över nu?

Det är relevanta frågor men som är svåra att veta svaren på som utomstående.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Sen var det ju tänkt att ligan där Persson ska spela skulle dra igång 8/1 men det blir ingenting av det och starten är framflyttad på obestämd tid. I Brynäs kan han komma i spel direkt efter J-VM och två backar har som sagt lämnat så speltid finns att få.
Kommentera