Brynäs IF

715477 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2116287

Sv: A propósito de nada
Zzz: ”Jag tycker Brynäs har gjort vad man kan för en spelare som redan bestämt sig för att spela någon annanstans.”

Konstigt resonemang. Brynäs agerar vanvettigt under sommaren och signar 9 seniorbackar. Klart som tusan att han drar då. Hur Brynäs i ett senare skede har agerat för att få honom att stanna är irrelevant. Chansen är redan sumpad baserat på hur man agerade under silly season.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Nu signades det inte nio backar inför säsongen utan man fick arbeta med halva backbesättningen från säsongen innan. Vilken förutom K.Berglund vill du ha ogjord? Lindelöf hade man redan och att sitta med Ingman, Lindelöf och Persson på åtta backar skulle inte kännas stabilt och skulle inte ge möjlighet att stärka upp backsidan som behövdes. Det var ju inte så att allt gick att göra om från början.

Missförstå mig inte, jag ser gärna att Victor stannar i Brynäs men jag tycker inte att det finns anledning att spela in honom i laget nu när han ska lämna vilken vecka som helst. Vill han stanna vore det ett annat läge.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Skrubben: Effekten av värvningen av Berglund gav inte bara en dyr medioker back utan även förlusten av en stor talang, troligtvis är han inte särskilt sugen på att komma tillbaka sen heller.

Förlusten av Kinnvall smärtar oxå fortfarande, helt galet vad man offrat backtalanger för dyra utomstående backar som underpresterat kraftigt. Inte alls konstigt att Brynäs kommer göra det största ekonomiska haveriet av alla lag i serien.

Går även att nämna A. Boqvist i detta sammanhang, även om han var ganska ego enligt min uppfattning.
Kommentera