Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2116404

Sv: A propósito de nada
Charles: vi har olika åsikt och det får man respektera. En resa i lokaltrafiken tror jag är mycket värre än att åka skidor en helg. Skillnaden mot i vintras är att alla skidorter har anpassat sin verksamhet, det hade man inte på sportlovet förra året. Nu är det noll afterski, köer och liftar har restriktioner. Jag kan tillägga att jag själv inte är i fjällen så det är inget självförsvar.

God Jul
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Tror gör man i kyrkan. Om du tror att det är noll afterski i fjällen varför åker man dit? Krogarna anpassar sina verksamheter i fjällen där närmaste polisbil har ett område på 50 mil typ. Varför tror du att folk i Europa massinvanderar fjällen. Anarchy rules. Krögarna får pengar och sjukhusen Corvid-10 fallen. Förhoppningsvis åker skiten hem innan sjukdomen utbryter. Jag åker inte på konserter och äventyr. Bedrövligt att en i Brynäs ledning gör det och sprider det på sociala medier. Snubben trodde han var cool.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Resa i lokaltrafiken kan vara nödvändig, det är inte fjällsemester. Varför ska inte säljarn vara en tomte när övriga i Bifs ledning är tomtar?
Kommentera