Brynäs IF

709939 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2116390

Sv: A propósito de nada
Lunkan: Coronan har inte existerat i 45år, skidanläggningarna var en av de största smittspridarna förra vintern och en stor orsak till att den tog sig in i flera länder. det finns folk som gör sitt och ställer in allt och verkligen tar detta på allvar för att vi ska vi ska klara oss undan med så få dödsfall som möjligt.
men att skjuta upp sin skidsemester 1-2år är tydligen inte lika viktigt som någons liv.

konsekvensen blir väll lika stor för sporten som inte får ta in publik eller restauranger som inte får ha större sällskap än 4, eller flygbolagen som inte får flyga till alla länder. Massörer, tandläkare, frisörer, varenda fysisk butik etc.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Charles: vi har olika åsikt och det får man respektera. En resa i lokaltrafiken tror jag är mycket värre än att åka skidor en helg. Skillnaden mot i vintras är att alla skidorter har anpassat sin verksamhet, det hade man inte på sportlovet förra året. Nu är det noll afterski, köer och liftar har restriktioner. Jag kan tillägga att jag själv inte är i fjällen så det är inget självförsvar.

God Jul
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles: Hur kan man jämföra skidsemester med spelschema?

Han kanske åker i egen bil, bor i egen stuga, med sig egen mat, äter inte ute någon gång,åker med mask i backen/liften.

Vad är värst? Leva som vanligt, vara i köpcentra handla som vanligt UTAN mask som 95% av befolkningen.
Eller vara utomhus i fjällen...
Nä, inomhus är nog bättre🤔🤔
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Charles:
Tänk på att vi har haft motbok och skapade ett Systembolag under parollen "Frihet under ansvar" (för 65 år sedan) för att vi inte skulle supa skallen av oss fullständigt.
Byt ut alkohol mot corona... och man förstår smittspridningen...
Kommentera