Brynäs IF

712976 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2120270

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Ständig: Jag tror att Bulan och övriga tilltänkta nyckelspelare förstår att de förväntas leda laget i varje match. Om man har spelat över 700 NHL-matcher bör man väl förstå en sån sak, eller hur? Sen är det en helt annan sak att förstå det och att faktiskt kunna utföra det. Brynäs har ett stort kollektivt problem med matcher där motståndarna skruvar upp tempot, det är svårt att klandra enskilda spelare när man släpper 60 skott mot sig. Frågan är om någon presterade på en godkänd nivå mot Leksand, möjligtvis typ Mannberg.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Peja: Jag ser det på samma sätt, det är kollektivet som inte håller. Hur kan det se så passivt ut? Det är inte första matchen det ser ut så här. Ser JVM nu å då pratar Rickard Wallin och Erik Granqvist om hur forwards åker bort sig i period 2 och låter Finland skölja över Sverige. Känns som det gäller Brynäs oxå. Finns inget stop i mittzon utan det är fullfart mot backande backar som hamnar på hälarna.🤔
Låst ämne

Sv: Klassikermötet Brynäs - Leksand 2:a januari 2021
Peja: Ja men det ju just det som leder till att man får skiten över sig. Om det inte är när det är jobbigt som de ledande spelarna ska kliva fram, när fan ska de göra skäl för lönen.
Låst ämne