Brynäs IF

714843 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2122657

Sv: A propósito de nada
Peja: De två senaste matcherna har varit löjligt sega. Dags för PA att börja bänka nu. Kommer ihåg när tränarbulan körde fast för några år sen, då satte han ihop en juniorkedja med Boqvist-Öhlund-Asklöf och den kedjan satte fart på laget. Så dags för PA att göra samma sak, kör Gunler-Birgersson-Kvist som tredjekedja, Rödin-Scott-Harper i första. Berglund-Ölund-Desh i andra och en ren defensivkedja i fjärde med Alcen-Pettersson-Mannberg.

Danielsson-Sallinen-Molin kan få vila.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Wesel: I mina ögon är PA inte en handlingskraftig tränare och har heller ingen känsla för att forma laget. Samma sak gäller PP där herr PA match efter match envisas med att ställa Danielsson på blå vilket har också (trots godkända PP siffror) resulterat mål i baken.
Att man inte heller törs bänka ”stjärnor” är ett bevis på inkompetens. Sedan så skulle jag vilja (antar att många andra med) veta om vad är det för spelsystem han försöker implementera för tydligen är inget som syns på isen och verkar stödjas av spelare. Två senaste tillskott gjorde väldig bra ifrån sig första matchen mot FBK för att sedan hamna i PA-s bubbla.
Till sist så blir jag väldigt förbannad över agerande kring byte av målvaktstränare. Vi befinner oss i en situation där vi kommer redovisa underskott som sällan skådats i SHL men väljer på påtryckning av ett par unga målvakter att ta in en ny tränare. Ytterligare kostnader för föreningen som blöder ekonomisk. Detta sänder inga bra signaler till fans, dom anställda som eventuellt permitterats/sagts upp, till sponsorer, m.fler.

Brynäs behöver fokusera på ”En ny start” på isen och inte runt omkring.
Kommentera