Brynäs IF

712470 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2127323

Sv: A propósito de nada
Peja: Jag måste säga att jag är förvånad på upprördheten över gårdagens match. Vi har 1-1 till mitten av sista perioden mot Luleå borta. De får sitt tredje mål när det är tre och en halv minuter kvar. Men vi var ju utspelade säger vissa. Nä, även om Luleå har ett spelmässigt övertag är det normalt för de flesta motståndare där uppe. Jag tycker det var en helt ok bortamatch och inget att skämmas för.

Att vissa skriker att Ersson räddade oss från stortorsk kan vi ta med en nypa salt. Samma personer skulle varit lyriska om vi vunnit med 3-1 och Rödin gjort alla tre målen. Sen att backsidan är baktung och saknar spelande backar, där är min åsikt att jag är väldigt glad att vi inte har fyra x Hedberg i routern. Då hade vi haft problem!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Ständig: Naturligtvis hade alla varit lyriska om Brynäs hade vunnit mot Luleå. Det hade betytt 3 poäng och högst troligt en mycket bättre prestation.

Det är inget konstigt att förlora mot Luleå, det var sättet man gjorde det på. Resultatet var missvisande sett till spelet. Jag tror att många av oss önskar oss en högre lästanivå i prestationen.
Kommentera