Brynäs IF

714193 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2128689

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Tror att problemen med respektlöst spel främst beror på mindre/större diagnoser hos återfallsförbrytarna. Man får söka lösningar med det som utgångspunkt.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Svensson_62:
1 sept 2016

Tror att detta med nolltolerans, där Brynäs gick i bräschen för att ta bort huvudtacklingarna tyvärr slog hårdast mot dem själva.
Spelarna tror av någon outgrundlig anledning att de är skyddade av någon hockeygud på hemmaplan. Tyvärr så finns spelare med diagnoser överallt i svensk hockey och dessa är inte mottagliga alla gånger för vad som är okey på en hockeyrink. Den här Darren Nowick verkar störd på nåt sätt.
Brynäs tar ett krafttag mot huvudtacklingar.

""Klubben har nu infört en nolltolerans mot dem.

"Vi som spelar på elitnivå måste ta vårt ansvar, och sätta stopp för detta", skriver de på sin hemsida.



De senaste säsongerna har huvudtacklingar och de komplikationer som spelare kan drabbas av efter att de har blivit utsatta för en varit en het debatt i svensk ishockey.

Ligan har infört högre straff mot huvudtacklingar, men trots det så fortsätter de att förekomma.

Därför väljer nu Brynäs att testa på ett nytt drag för att bli kvitt dem, genom att införa nolltolerans mot huvudtacklingar.

"Trots hårdare straff så fortsätter antalet huvudtacklingar att öka inom sporten för varje säsong. Vi som spelar på elitnivå måste ta vårt ansvar, och sätta stopp för detta! Därför vill vi nu göra en markering och visa att inom Brynäs IF så har vi nolltolerans mot huvudtacklingar. Vi ska alla vara med och jobba för att huvudtacklingar ska försvinna från den idrott som vi alla sätter högst. Skulle någon av oss ändå bli dömd för en huvudtackling så kommer vi att, förutom att ta vårt straff och betala våra böter, också att skänka 5000 kronor från vår lagkassa till en fond som hjälper spelare som blivit ska.................""

KÄLLA EXPRESSEN
Låst ämne

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Vad tror ni om möjligheterna till en ny swishkampanj? Såklart är en del jävligt missnöjda med säsongen och vill inte bidra med mer, men jag tror att det finns en jäkla massa som är beredda på att slanta in lite till.

Jag har mailat Brynäs för att se hur de ser på saken. Vi behöver verkligen ut på marknaden.
Låst ämne