Brynäs IF

713970 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2129391

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Peja: Slag mot handsken är solkara två minuter givet reglerna i år men det är troligen fallet som gör att han får handledsbrott. No 15 kör med en hand och uppåtgående, inte tillräckligt med kraft där. En ev. tripping känns tveksam, klubban är inte under skridskon och inte heller mellan benen. Så det borde varit sex mot fyra i slutet.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Huss: Det skulle varit 6 mot 3 i slutet, kolla Rödins situation igen, nr 15 hakar/slashar honom och den andra sopan sätter in klubban mitt emellan skridskorna på Anton.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Huss: Absolut, tror också det var fallet som orsakade handledsbrottet, dock kan slashingen just innan ha försatt handleden i en onaturligare position innan fallet.

Ser att LHC värvar Tyler Morley från Skellefteå. Vetetusan men Pajen imponerar inte på mig. Först Rautio och sen Morley. Jag hade hellre tagit AHL-killar än spelare i andra lags frysboxar just nu, om det inte är väldigt speciella omständigheter som gjort att man hamnat i en frysbox. Tänker på den psykologiska biten att ta in en spelare som antagligen har dåligt självförtroende i ett lag som antagligen redan har dåligt självförtroende rent kollektivt. Hade varit smartare att ta in en nollställd spelare som typ Oskarshamn gjort med sina AHL-forwards.
Låst ämne