Brynäs IF

710642 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2129418

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
mattiask: Kan bli rätt stor kraft i ett innebandy dragskott faktiskt, av vad jag sett så är kraften i slashingen på Rödin inte alls stor men kan ju se fel såklart, men tror fortfarande att han bröt den av att ha landat fel på den. Skulle varit utvisning för slashing/hakning i vilket fall ändå.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Rödin1912: Absolut. Jag ville bara få fram att tar en slashing väldigt fel så KAN det bli tal om ett benbrott. Men just i detta fall så tror jag också att det är i själva fallet/landningen som handledsbrottet sker.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Rödin1912: Jag har sett spelare slasha av träklubbor mot motståndare utan skada som konsekvens så det ska vara ofantligt oturligt om man får ett handledsbrott av det. Mycket troligare att få det av en fallskada, vilket ju även många "vanliga dödliga" får när de halkar på vinterisen vid den här tiden på året. Hockeyspelarnas muskelatur gör att de är bättre skyddade än de flesta, särskilt pensionärer löper ju större risk än andra att få den här typen av skador, men samtidigt går det väldigt fort ute på isen och antalet fall är ganska stort under en säsong. En hockeyspelare faller antagligen flera gånger per match, en vanlig person faller inte mot isen flera gånger om dagen.
Låst ämne

Sv: Brynäs-Skellefteå sextonde januari
Rödin1912:
Melker Karlsson använder dubbelfattning när han svingar klubban uppmot Rödins handled....tillräcklig kraft för att spräcka handleden
Låst ämne