Brynäs IF

713009 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2130367

Sv: A propósito de nada
Peja:
För egen del vill jag att Scott ska känna någonstans att vi bryr oss. Jag vill dessutom få klarhet i vad som gäller och om möjligt påverka dem att se över sitt regelverk. Lämnas beskedet i morgon att de inte tar upp det så hoppas jag det finns en godtagbar förklaring. Då släpper i alla fall jag det ;)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Vuollerim: Jag kan förstå om man vill få klarhet i vad som gäller, om det nu var oklart. Men nu har det gått flera dagar sedan incidenten, alla borde ha hajat att det inte blir nån avstängning, och det är bara att gå vidare. Det finns väl ingen, förutom kanske axl san, som på allvar vill ha en ordning där vem som helst kan anmäla saker till disciplinnämnden och att de därefter ska vara skyldiga att ta alla anmälningar seriöst. Jag är övertygad om att du och övriga begriper hur orimligt det vore.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Vuollerim: Öööh, rättshaverist? Blir man det för att man ställer en berättigad fråga om hur de kunde undgå att ta upp den händelsen? Jag vill inte se den typen av händelser på en hockeyrink och förväntar mig att de som ska se till det tar sitt ansvar.
Kommentera