Brynäs IF

713961 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2131254

Sv: Brynäs - Örebro nittonde i första tjugotjugoett
Vuollerim: Jag tycker inte att Sundlöv låter riktigt sugen, kan man inte svara ett tydligt ja på om man vill fortsätta så kanske man inte är rätt person.
Men ska en ny in så måste det ju ske snabbt så att det finns möjlighet till överlämning. Hur som blir ju Sundlöv en nyckelperson i nästa årstrupp.

Sen är det ju frågan om vad hans roll utvecklats till när det är Stråhle som kommer med förslagen och Anton Hansson gör analysen. Trivs Sundlövs med upplägget eller känner han sig sidsteppad? Och hur mycket ska man lämna över till tränarteamet, helt plötsligt är det inte lika lätt att göra en förändring på tränarsidan när dom sitter på uppgifter som en sportchef normalt har.
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - Örebro nittonde i första tjugotjugoett
Zzz: Det känns också lite som tiden sprungit ifrån Sundlöv. Han blev lite nostalgisk under PP mötet när han nämnde hur han, Westlund, Masken m.fl. reste runt och scoutade spelare och sen kommer de här unga Moneyball killarna in och har helt andra verktyg. Micke är väl en relationsmänniska och vill säkert utvärdera spelare på andra premisser än underliggande stats. Men då har det gått fel några gånger också när viktningen kanske gått åt andra hållet.
Det lär inte bli så roligt framöver heller när mycket kommer handla om att få ner lönerna och säga hej då till några gamla ikoner som han säkert har en nära relation till. Nej, det kändes under PP mötet inte som han brann för det längre. Om det berodde på underförstådd misstro från tränarkollektivet eller annat är svårt att säga. Helt klart är att SC rollen inte är densamma som tidigare.
Låst ämne

Sv: Brynäs - Örebro nittonde i första tjugotjugoett
Zzz: Ja visst hade det låtit bättre om han sagt att han brinner för jobbet och vill vara med på resan mot toppen. Det är alltid en risk att vänta på spelare, tränare eller sportchefer som inte kan bestämma sig.
Låst ämne