Brynäs IF

713429 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2131897

Sv: Brynäs - OIK tjugoförsta i första tjugotjugoett
Vinst ikväll och jag törs lova att vi kan ”hänga av oss” Oskarshamn. Tar vi tre poäng går vi om dem i tabellen och har fem matcher färre spelade... Det är högst troligt att Brynäs kommer ta fler poäng än Oskarshamn resterande del av säsongen då vi över tid är ett bättre lag, våra skador till trots. Lägg då till att vi oxå har fem matcher att plocka ytterligare poäng på dem så kan vi konstatera att det känns klart där...

Kvällens match är avhängd på att vi får hål på motståndet. Jag tror Brynäs kommer ligga på från start. Gör vi mål tidigt kan det rinna iväg ikväll och bli en komfortabel seger. Dock finns en risk för en matchbild vi sett och lidit med så många gånger i liknande matcher... Dvs att vi för spelet, inte får hål, motståndaren kontrar in ett slumpmål och så äter de sig in medan moralen går ner hos oss.... Jag har en bra känsla inför ikväll och tror på tre poäng. Men känslan för att det riskerar bli som ovan beskrivet gnager i mig....

Frustrationens kväll?

Glädjens kväll?
Låst ämne

Svarskommentarer

Sv: Brynäs - OIK tjugoförsta i första tjugotjugoett
bradberry: jätteviktig match..men tycker nog inte att Bif har varit särskild spelförande i de föregående matcherna mot Oskarshamnn.
Hoppas på ett tidigt mål..
Låst ämne

Sv: Brynäs - OIK tjugoförsta i första tjugotjugoett
bradberry: Här vill det till att tränarna gjort sitt jobb och kommit på hur vi skall spela mot ett lågt liggande lag som Oskarshamn.
Lite av problemet vi har haft är att vi vill spela oss in och avsluta inne i skottsektorn så nära mål som möjligt medan Oskarshamn lägger all fokus på att inte släppa till lägen i skottsektorn.
Spelar vi plottrigt och misslyckas med pass in framför mål, eller förlorar kampen där så kommer Oskarshamn att blixtsnabbt gå på kontring och detta måste undvikas till varje pris.
Det finns två vägar att gå och det är att ligga på hårt framåt och försöka trötta ut Oskarshamn genom långa anfall eller att vi själva drar oss tillbaka och svarar lite med samma mynt.
Skall vi möta ett lågt försvar så gäller det verkligen att ha tålamod och inte släppa på detaljerna och detta är extra viktigt om vi hamnar i underläge.
Jag är riktigt orolig för denna match men ser också möjligheterna att rycka om vi tar tre poäng.
Låst ämne

Sv: Brynäs - OIK tjugoförsta i första tjugotjugoett
bradberry: ja, kan man fortsätta som mot Örebro och komma ut med segern tror jag vi med all rätt kan våga blicka uppåt.

Dock känns det här som en liten trap game i att vi nästan måste komma ut ännu mer på hugget då vi många gånger tidigare haft svårt att driva tempot själva. Dock såg vi ju tendenser mot Örebro där vi på ett mycket lovat sätt gjorde detta i perioder!
Låst ämne