Brynäs IF

569814 inlägg · 7776 ämnen

Inlägg #2133890

Sv: A propósito de nada
Samsung: lasch är klar för NLA sedan igår. Han skulle aldrig valt en klubb som kämpar för kontraktet. Plus att han krävde en lön som är hög. Var brynäs beredda att betala det blir åtminstone jag lite orolig för styrningen av klubben. Det må jag säga.
+4
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
PuckkcuP: Brynäs är beredd att betala summor i de trakterna om det är en spelar som gör skillnad. Om du går 20 eller 21 miljoner back och får spela kvar i SHL ist för AS så är inte valet svårt. Om du räknar på det så kommer du fram till samma sak.
+2
Kommentera

Sv: A propósito de nada
PuckkcuP:
Hej gubbar och gummor!
Någon skriver att BIF letar efter någon av RL liknande dignitet och skriver att det jobbas med sponsorer - och indikerar väl TYDLIGT att det inte är klart - dock framgår att det finns en förhoppning med aktionen. Kanske/kanske inte går det i lås? Vi får se.

Har nu lärt mig att känsliga snöflingor tolkar det som att något löfte svikits? Buhu blev inte som jag hoppats...

Tycker det är bra att Samsung m fl delar inside information även innan saker är klara - eller inte faller på plats i slutänden. Gud vad jag är less på känsliga snöflingor som blir så ledsna och upprörda när deras värld konfronteras med verkligheten.
+12
Kommentera

Sv: A propósito de nada
PuckkcuP: fast är det bättre att sitta med armarna i kors och åka ur och bara torska typish 40 mille till nästa år på tv pengar? Så kan inte ens Brynäs tänka.
+3
Kommentera