Brynäs IF

713200 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #2136030

Sv: A propósito de nada
Kollade matchen i repris.. Jäklar vad många mål just bakåt Palve har varit inne på under hans första tid. Nån som har koll på hans +/-?

Sen var kedjan med Mannberg-Pettersson-Gunler matchens bästa för oss. Kul för Gunler att studsa upp som jag tycker varit lite i en Down-perid. Kul att även få ge positiv kritik till Mannberg. Och sen Adam kom tillbaka från sin skada så har han varit vår jämnaste och bästa forward i defensiven. Grym att täcka skott, spelskicklig längs sargen. Hyfsat bra på teka.

Sen tycker jag Pilö är en väldigt intressant back!
Rätt stor (186) högerskytt, väldigt spelskicklig. Han är en back typ vi inte har tycker jag. Visst Björk. Men jag ser en större uppsida på Pilö faktiskt. Hans skott är inte att leka med. Och tycker han borde få chansen i andra PP femman om han nu väljer att stanna längre än vad som är sagt.
Kanske göra en trade rakt av mellan honom och Ingman?
Ingman kämpar och kämpar men det verkar inte vara Peters favorit.. tyvärr. För med bra självförtroende så tror jag Ingman kan bli en riktigt bra Shl back på sikt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: Ang Pilö så är ju han och Ingman kopior av varandra.
Ska sägas att jag tycker att Pilö gjort det bra hos oss och han är absolut intressant. Älskar spelare som vågar att hålla i puck och göra det oväntade likt tex då Pilö och även Björk. Jag är allergisk mot backar likt Nyberg och Andersen som i väldigt många lägen bara kastar bort pucken. Sen har just dom två väldigt mycket uppsidor också så sågar dom inte förutom deras beslutsfattande mellan varven.

Men ser inte att vi ska gå för Pilö när vi redan har Ingman samt att vi kan hoppas framöver att Bertil och Billins kommer tillbaka även om Billins säkert har en månad kvar.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
pettisbif2.0: varit inne på isen vid 5 baklängesmål, -2 i +-.
Kommentera